Servicii

🏢 Consultanță imobiliară: Oferim servicii de consultanță imobiliară personalizate, pentru a vă ajuta să luați decizii informate în legătură cu vânzarea, cumpărarea sau închirierea unei proprietăți. Echipa noastră de agenți imobiliari vă va ghida pe tot parcursul procesului, oferindu-vă informații relevante, analize de piață și asistență în negociere. 

💰 Consultanță financiară: Vă punem la dispoziție servicii de consultanță financiară specializată în domeniul imobiliar. Echipa noastră de experți vă poate ajuta să identificați cele mai bune opțiuni de finanțare și să obțineți soluții adaptate nevoilor și obiectivelor dumneavoastră financiare. 

⚖️ Consultanță juridică: Oferim servicii de consultanță juridică în domeniul imobiliar. Avem o echipă de avocați specializați care vă pot asista în elaborarea și revizuirea contractelor, în soluționarea disputelor legale și în asigurarea conformității cu legislația în vigoare. 

🏦 Creditare: Vă putem oferi asistență în obținerea creditelor imobiliare sau ipotecare. Colaborăm cu instituții financiare de încredere și vă putem ajuta să identificați și să accesați cele mai avantajoase oferte de creditare în funcție de nevoile și posibilitățile dumneavoastră financiare. 

📏 Măsurători topografice și cadastru: Colaborăm cu specialiști în domeniul măsurătorilor topografice și cadastrului. Aceștia vă pot ajuta să efectuați măsurători precise ale terenurilor și proprietăților dumneavoastră, să întocmiți documentele necesare cadastrului și să vă asigurați că totul este în conformitate cu normele legale în vigoare. 

🧹 Servicii de curățenie: Punem la dispoziție servicii profesionale de curățenie pentru proprietățile dumneavoastră. Echipa noastră de curățenie va asigura o igienă impecabilă, folosind echipamente și produse de calitate superioară, pentru a crea un mediu curat și plăcut. 

🚚 Transport mobilier: Oferim servicii de transport mobilier pentru a vă ajuta să vă mutați cu ușurință și fără griji. Echipa noastră de specialiști vă va asigura ambalarea, încărcarea, transportul și descărcarea în siguranță a mobilierului și obiectelor dumneavoastră prețioase. 

📜 Certificat energetic: Colaborăm cu experți în certificarea energetică a clădirilor. Aceștia vor efectua o evaluare a eficienței energetice a proprietății dumneavoastră și vă vor furniza un certificat energetic valid, conform legislației în vigoare. 

💻 Servicii IT: Oferim servicii IT specializate în domeniul imobiliar, care vă pot ajuta să vă promovați proprietățile și să gestionați eficient activitățile legate de imobiliare. Dezvoltăm și implementăm soluții software personalizate, site-uri web și aplicații mobile pentru a facilita procesele dumneavoastră de lucru. 

Echipa noastră este dedicată să vă ofere cele mai bune servicii în toate aceste domenii, pentru a vă sprijini în atingerea obiectivelor imobiliare și a vă asigura o experiență satisfăcătoare. 🤝🏆

Teren 379 mp si constructie zona Coiciu
Excelenta prin experienta!  Va deschid usa catre casa, oprtunitate sau business!  Va recomand spre vanzare in sistem de reprezentare e
Vezi detalii
Teren intravilan, stradal cu certificat de urbanism P+2+3Er si toate utilitatile in sector 5, Prel. Ghencea
Excelență prin experiența! Vă propunem spre vânzare in exclusivitate un teren stradal, intravilan de 2060 mp, cu certific
Vezi detalii
Casa si teren extins in zona Coiciu
Excelenta prin experienta!  Va deschid usa catre casa, oprtunitate sau business!  Va recomand spre vanzare in sistem de reprezentare e
Vezi detalii
Ne puteti contacta pe